Despre Custom Wrap

Despre Custom Wrap

Custom Wrap ofera servicii profesionale de colantare in Bucuresti, Romania. Colantarea auto reprezinta ultima “nebunie” aparuta in lumea automobilistica.

 • Acum este posibila schimbarea culorii sau a finisajului autovehiculului dumneavoastra fara vopsirea sau lacuirea masinii. Puteti alege sa colantati un singur element auto sau intreaga masina. Folosind doar materiale de calitate fabricate de companii precum 3M – Avery Denninson – PWF – Oracal sau Arlon, va puteti crea, respectiv personaliza autovehiculul in orice varianta posibila, de la fibra de carbon la aluminiu slefuit – crom – perla – mat sau lucios. Orice este posibil.
 • Pe langa estetica imbunatatita a masinii si cu totul particulara sau personalizata, trebuie mentionate si alte avantaje precum protectia vopselii originale aflate sub colant, care acum este protejata de orice intemperii, decolorari datorate razelor UV si actiuni fizice asupra ei, de exemplu criblura, ciobituri, etc. Orice autovehicul inainte de colantare va trece printr-un proces strict si riguros de curatare si decontaminare, astfel incat colantarea sa ofere protectia maxima asupra culorii originale a masinii dumneavoastra.


  Atelierul nostru

  Atelierul nostru

  Cu o experienta de peste 10 ani in tuning auto, Custom Tuning s-a indreptat spre a satisface cererea pietei cu o noua aditie la serviciile pe care le ofera. Atelierul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie niciodata facand rabat la calitate. Consideram un avantaj faptul ca specialistii nostrii au experienta in mecanica auto, astfel, piesele fiind manipulate cu o mai mare grija si atentie.

  Proiecte recente

  Proiecte recente

  Toate proiectele noastre sunt executate de specialisti in domeniu. Atentia la detalii ne caracterizeaza iar rezultatul final se poate observa cu ochiul liber. 

  Mercedes C-Klasse W205

  Mercedes C-Klasse W205

  Colantare auto Profesionala - Oracal 970 Charcoal Metalic Mat
  Porsche Cayenne

  Porsche Cayenne

  Colantare auto Profesionala - Oracal 970 Alb Perlat
  BMW e30 V8 EVL Drift Team

  BMW e30 V8 EVL Drift Team

  Grafica Personalizata
  Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress