Despre Noi

Custom Wrap ofera servicii profesionale de colantare in Bucuresti, Romania. Colantarea auto reprezinta ultima “nebunie” aparuta in lumea automobilistica.

Acum este posibila schimbarea culorii sau a finisajului autovehiculului dumneavoastra fara vopsirea sau lacuirea masinii. Puteti alege sa colantati un singur element auto sau intreaga masina. Folosind doar materiale de calitate fabricate de companii precum 3M – Avery Denninson – PWF – Oracal, va puteti crea, respectiv personaliza autovehiculul in orice varianta posibila, de la fibra de carbon la aluminiu slefuit – crom – perla – mat sau lucios. Orice este posibil.

Atelierul nostru

Cu o experienta de peste 10 ani in tuning auto, Custom Tuning s-a indreptat spre a satisface cererea pietei cu o noua aditie la serviciile pe care le ofera. Atelierul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie niciodata facand rabat la calitate. Consideram un avantaj faptul ca specialistii nostrii au experienta in mecanica auto, astfel, piesele fiind manipulate cu o mai mare grija si atentie.